Wij staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar!
24/7 rioolservice 0544 464011

Over ons

Begrip in de regio
Al meer dan 20 jaar is te Vogt Rioolreiniging een begrip op het gebied van reiniging, aanleg, onderhoud en inspectie van riolen. Met ruim 15 vakbekwame medewerkers weet Te Vogt Rioolreiniging bij talloze particulieren, bedrijven, instellingen en gemeenten rioleringsproblemen te voorkomen en verhelpen.  
Onze servicewagens zijn compleet ingericht met de meest moderne apparatuur en voorzien van al het noodzakelijke materiaal. Wij hebben voor elk rioolprobleem de juiste instrumenten en expertise in huis.
Naast aanleg, onderhoud en reparatie van rioleringen is Te Vogt gespecialiseerd in het inspecteren en ledigen van vetafscheiders. Vrijgekomen afvalstoffen worden in eigen beheer en op een milieuvriendelijke wijze afgevoerd en gerecycled.

VCA certificering TUV Rheinland
De ontstoppingsdienst van Te Vogt riooltechniek werkt volgens veilige protocollen bij het bestrijden van rioolproblemen. Veiligheid, gezondheid en milieu staan hierbij centraal. In het kader hiervan is Te Vogt volledig gecertificeerd volgens VCA certificering.

Te Vogt is er als u ons nodig heeft
Ons ervaren en vakkundig team staat 24 uur per dag en 365 dagen in het jaar klaar om de ontstane rioleringsproblemen met de meest moderne apparatuur op te lossen. Gelijktijdig kunnen reparaties worden uitgevoerd, waardoor de overlast flink beperkt kan blijven. Alles in één hand.

© Copyright 2018 - tevogt.nl
Niice Digital marketing Niice Digital Marketing